השבע של אלישבע לארוחות ערוכות ומעוצבות


  1. בחרו צבעים שיחמיאו לארוחה ולעריכה. צבעים בהירים יוצרים תחושת מרחב ומתאים לשולחן קטן ביחס לסועדיו, לעומת צבעים כהים שמקטינים את השטח ומתאימים לשולחן גדול ביחס למספר סועדיו.

  2. שמרכז השולחן לא יהיה עמוס ו/או גבוה, כדי לשמור על קשר עין ואווירה טובה.

  3. הכינו מראש ערכות של מפיות מקופלות ואקססוריז לכל ארוחה.

  4. הקפידו שנפח העיצוב והאקססוריז אמור לתפוס עד 1/3 מסך השולחן.

  5. מנח הכלים יהיה מותאם לטווח התנועה של הסועדים. כוסות שתיה מצד ימין לסועד ולפי סדר הגשת המשקאות, ניתן להכין מראש קיפול מפית שמאגד בתוכו את הסכו"ם +אלמנט עיצובי בהשראת האירוח.
     
  6. אירוח בתנועה הוא אירוח מגוון, על כן מומלץ לתכנן בארים ומזנוני הגשה עצמית.

  7. ידוע שהאירוח בחג מצריך תוספת כסאות, על מנת לחפות על חוסר אחידותם, הלבישו את המשענות בקשירות ראנרים/ קיטום פרח.

    ​​​​​​​
Coi בניית אתרים
0
תפריט דף הבית waze