השבע של אלישבע לארוחות ערוכות ומעוצבות

  • הכנת רשימת מוזמנים, להחליט על כמות מוזמנים

  • תכנון מקום האירוח, שיתאים לכמות השלחנות ומקומות הישיבה בהתאם למספר המוזמנים, לקחת בחשבון מקום רזרבה לאורחים נוספים שיפתיעו, ולשאר הצרכים, שלחן ראש, ברים, תזמורת, רחבת ריקודים, מתנות וכו.

  • ולחלק העיקרי תכנון תפריט האירוע! – המנות יהיה בהגשה אישית לשלחן, או שהאוכל יוגש במזנונים, או אולי מנה ראשונה בהגשה ומנה עיקרית במזנון, או הגשה במרכזית בשלחנות.

  • מי יכין את האוכל, ארגון ותכנון איזה מנות אפשר להכין מראש ולהקפיא ומה מכינים או קונים קרוב לזמן האירוח.

  • החלטתם על תפריט וסגנון האירוח, יופי, שלב חשוב מאחוריכם, מומלץ בשלב הזה להגיע לכלי שרת ולבחור את הכלים האישיים והכלים למזנונים הכי מחמיאים ומשדרגים למנות המתוכננות.

  • בכלי שרת תקבלו גם השראה לעריכה קולינארית ולעיצוב מושלם

  • תבחרו מפות מפיות וכיסויים לכסאות בהתאם לאופי האירוח, עונת השנה, אופנה וכמובן טעם אישי J

  • בהתאם למפות שתבחרו ולאופי האירוח תמצאו מגוון אגרטלים, פמוטות, קנדלברות וסידורי פרחים לעיצוב האירוע לאווירה הייחודית והמרגשת כמו שאתם מצפים ואף יפתיעו אתכם לטובה.

  •  הזמינו את הכלים והעיצובים בכלי שרת, רשמו כמה טיפים שתקבלו במקום שתברכו עליהם בהמשך ההכנות ובתוצאה באירוע המושלם.. דאגו לסדר ולארגן כמה שיותר מראש
    ​​​​​​​

  • תתאמו פרטי וזמני הגעה של הציוד שיהיה מתוכנן עם מקום האירוח, זמני הגעת המלצרים והאחראים לעריכת החגיגה.
Coi בניית אתרים
0
תפריט דף הבית waze